Hoitola Avenuen palvelut

Jalkaterapia

Jalkaterapeutti hoitaa kaikenikäisiä asiakkaita, joilla on alaraajojen kiputiloja, iho- ja kynsimuutoksia, jalkaterän ja varpaiden kuormitus- ja asentomuutoksia tai tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Jalkaterapeutin vastaanotolla pyritään selvittämään syyt ongelmien taustalla ja tarvittava hoito suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Hoito voi sisältää esimerkiksi iho- ja kynsimuutosten hoitoa, alaraajojen manuaalista käsittelyä, yksilöllisiä harjoitteita tai pienapuvälineterapiaa (silikoniortoosien teko).

Ajan jalkaterapiaan voi varata Helenalta. Varaathan ensikäynnille vähintään 60 minuutin ajan.

Hieronta

Klassinen hieronta on kehon pehmytkudoksiin kohdistuvaa käsittelyä. Hieronta koetaan usein kokonaisvaltaisesti rentouttavana, rasittuneita lihaksia palauttavana sekä kipua lievittävänä. Lopullisen vaikutuksen huomaa yleensä muutaman vuorokauden kuluessa käsittelystä. Urheiluhieronnassa sovelletaan klassista hierontaa asiakkaan tarpeisiin erityisesti tämän urheilulajitausta huomioiden.

Hoitotapahtuma suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan kanssa. Ajan klassiseen hierontaan tai urheiluhierontaan voi varata Helenalta.